Skip til hoved indholdet

Lystfiskeri

Lystfiskeri

I Halsnæs er der vand så langt øjet rækker. Her finder du Isefjorden, udmundingen af Roskilde Fjord og Kattegats åbne kyster. Er man interesseret i fiskeri, kan man næsten ikke forestille sig bedre udgangspunkt for at dyrke sin passion.

 

Fang din drømmefisk i Halsnæs

 

De mange forskelligartede fiskesteder giver mulighed for at fange bl.a. havørreder, der findes hele året på Halsnæs kyster. Derudover kan du fange fladfisk som ising, skrubbe og rødspætte ved de fine sandstrande og moler, ligesom man ser en massiv invasion af hornfisk i april og maj måned. Endelig er multen en hyppig sommergæst i fjordene, mens du også kan være heldig at fange pighvar, slethvar, makrel og havbars.

 

Fisk til havs eller i sø

 

Vil du gerne vugge på bølgerne, mens du kaster snøren ud, er der mulighed for at tage med turbåden Hjalmar, der bl.a. sejler fra Hundested. Er du mere til at fiske ved bredden af en blikstille sø, findes der put-and-take søer ved Østed og Skævinge, ligesom det er tilladt at fiske i Arresø fra båd og fra de steder, hvor der er lovlig offentlig adgang.

 

Læs meget mere om lystfiskeri i Halsnæs på VisitNordsjælland.dk.

 

Meld dig ind i en forening:

 

Bor du i Frederiksværk og vil du gerne ud og fiske?

 

Så kan du melde dig ind i Lystfiskeforeningen  Asserbo/Liseleje Fiskeforening. Foreningen har pt. over 100 medlemmer i forskellige aldre, og foreningen står bag en række konkurrencer året igennem. Læg særligt mærke til månederne aug-sep, hvor Halsnæs FiskeMesterskab afholdes, hvilket tiltrækker en del lystfiskere til området.

 

Det koster 100 kr om året at være medlem, hvis man er i alderen 25-65. For alle andre er det gratis.

Sidst ændret:

onsdag, 20. juli, 2022 - 13:57