Skip til hoved indholdet

Halsnæs i bevægelse

Halsnæs i bevægelse

Er du til frisk luft og god motion i en og samme vending, så kig her!

 

 

Det er let at finde Halsnæs på Google Maps, men hvad fortæller det egentlig om vores Nordsjællandske perle? I foråret 2018 så en flot plakat dagens lys, der giver både borgere og turister en oversigt over nogle af de mange steder, man kan få pulsen op i Halsnæs!

 

Det har selvfølgelig ikke været muligt at inkludere alt, men det giver et indblik i, hvad Halsnæs kan byde på! Har I lyst til en motionsrig hverdag eller en aktiv ferie, så tjek vores kort ud og læs mere om motionstilbud i Halsnæs her på siden! I kan besøge fanebladet "Sport og Fritid", hvor I kan læse om Idrætsfaciliteter og sportsevents, eller I kan tjekke også vores guide til motion i naturen eller vores guide "Gang i kroppen - motion og bevægelse for dig over 60" ud, hvis I er interesserede. 

 

Der er rig mulighed for at få frisk luft og motion på en og samme tid i Halsnæs. Og nu er det endnu nemmere at finde lige netop dén aktivitet du helst vil dyrke. Med kortet "Halsnæs i Bevægelse" får du nemlig en oversigt over de mange faciliteter, det er muligt at bruge når man gerne vil lidt i bevægelse. Hver aktivitetsmulighed er afmærket på kortet med et ikon. Find alt lige fra afmærkede løberuter, petanquebaner og discgolf over mountainbikespor og crossfit til kajakpladser og svømning både i havet og hallen. Kortet er udviklet af Sundhedsafdelingen i Halsnæs Kommune.

 

Plakaten er produceret af Sundhedsafdelingen i Halsnæs Kommune. 

Sidst ændret:

tirsdag, 28. december, 2021 - 12:11

Mere information

Download kortet her