Skip til hoved indholdet

Halsnæs musikskole

Halsnæs musikskole

Har du lyst til at lære et instrument og spille eller synge sammen med andre? Så har Musikskolen et tilbud, der passer til dig.

 

Det er dejligt og sjovt at fordybe sig i musik. Men musik kan mere end det. Forskere har gennem tiden sat mange ord på, hvad musik kan og gør. At spille musik er "idræt for hjernen", og ved at udøve musik skærpes evnen til at lytte. Gennem musik kan vi styrke evnen til at fokusere, danne og styrke venskaber og udvikle motorik, sprog og mange andre kompetencer. En af de ting, som ofte bliver omtalt, er glæden  ved at mestre et håndværk. Der er mange gode grunde til at lære at spille musik eller synge.

 

Musik for begyndere

 

Musikskolen har tilbud til børn helt ned til 1 år. Holdene for de mindste hedder "Minimus" og er designet til at udvikle de helt små børns sanser gennem sang og leg i en tryg atmosfære. Musikinstrumenter og motoriske redskaber indgår i undervisningen, som understøtter børnenes spontane og naturlige glæde ved musik. Forældrene deltager aktivt i undervisningen og får inspiration til musikalske lege, de kan fortsætte derhjemme. Leg musikken ind i dit barn og giv en gave for livet.

 

Spil og syng

 

I Musikskolen kan man gå til mange forskellige instrumenter - både til soloundervisning og på hold. Vil du spille klassisk, jazz, folkemusik, rock, lejrbålsguitar eller lære at synge smukt? På musikskolen kan du lære det hele, og lærerne kan også give gode råd om, hvor det er bedst at begynde, hvis du vil i gang med musikken. 

Har du mest lyst til at dyrke musik med andre, kan du synge i kor eller spille på et sammenspilshold. Begge dele giver masser af sammenhold og fælles musikalske oplevelser med i købet.  

Man tilmelder sig typisk for et skoleår af gangen. 

Sidst ændret:

fredag, 15. juli, 2022 - 13:16