Skip til hoved indholdet

Halsnæs børneklub

Halsnæs børneklub


Gjethusets Børneklub byder på spændende events året rundt for børnefamilier!

 

Tilmeld jer børneklubben i Halsnæs og få gode tilbud og informationer om børneevents i Gjethuset og i Halsnæs Kommune. 

 

Børneklubben er et samarbejde med bibliotekerne i Halsnæs Kommune.

 

Fokus i børneklubben er på at skabe noget mere kultur sammen og danne et fællesskab, hvor oplevelserne kan vokse med tiden og vi sammen kan give en masse nye generationer bekendtskab med kultur i bred forstand. 

 

”Tanken er, at samle en masse børn og familier i en kulturel børneklub. Vi vil bruge klubben som afsæt til at skabe tilbud, der henvender sig direkte til børnene. Vi vil blive ved med, at have de store “børneartister” fra Ramasjang osv., men visionen er at udvikle flere kulturelle tilbud i mange andre retninger. Vi har mange drømme og ideer til, hvad vores nye klub kan indeholde og pt arbejder vi med workshops, teaterdage og maledage i galleriet, efterårsferieaktiviteter, LAN-party, LEGO byg. osv. Jeg håber også, at klubben kan tiltrække lokale kræfter, som har lyst til at være med til at skabe og gennemføre arrangementer”.

Ulrik Münster-Swendsen, leder af Gjethuset.

 

Det koster ikke noget at være med i Børneklubben. At være medlem betyder til en start, at man modtager nyhedsbrev og rabatlinks til udvalgte børnearrangementer. Meld dig til på Gjethusets hjemmeside.

 

Børneklubben er for alle familier i Halsnæs med børn i alderen 2-14 år. Man kan også blive medlem af Børneklubbens Facebookside.

Sidst ændret:

mandag, 02. januar, 2023 - 12:49