Skip til hoved indholdet

Overnatning i Halsnæs

Overnatning i Halsnæs

Camping & vandrehjem

 

Vil du campere i Halsnæs, er der adskillige muligheder. På Visit Nordsjælland kan du finde campingpladser i fx Hundested, Frederiksværk og Liseleje. 

 

Find din campingplads her.

 

Halsnæs har også et dejligt vandrehjem, som ligger bynært i den historiske industriby Frederiksværk, tæt på skov og strand.

 

Bed & Breakfast

 

Er du mere til et fast tag over hovedet, kan du booke et værelse i en af de mange B&B's i Halsnæs. Du kan finde dem på Visit Nordsjælland eller via AirBnB.

 

Lej et sommerhus

 

Der er mange muligheder for at bo i et af de mange skønne sommerhuse - som stort set alle ligger tæt på skov og strand. Du kan fx se nogle af kommunens sommerhuse på hjemmesiden campaya.dk. Andre sommerhusudbydere er blandt andet Feriepartner og Novasol.

 

Hytter og bondegårdsferie

 

På Røjlegården kan du komme på bondegårdsferie, og ved Hundested Havn kan du bo i små hytter med havudsigt. Find endnu flere overnatningsformer på Visit Nordsjælland, hvor du også kan få overblik over områdets spisesteder og restauranter. Ellers kan du benytte oversigten under mad og markeder.

 

Overnatning i det fri

 

Har du mod på en overnatning under åben himmel, kan du sove i én af de mange shelters, der findes i hele Halsnæs. Der er også flere skove, hvor du må slå dit telt op, hvor du vil. Læs hvor og hvordan her.

Sidst ændret:

mandag, 18. juli, 2022 - 13:25