Skip til hoved indholdet

Teaterforeningen Støbeskeen

Teaterforeningen Støbeskeen

Støbeskeen - amatørteatret i Frederiksværk.

 

Støbeskeen har til huse på Krudtværksallé 13. Vi blev stiftet i 1977 og har ca. 60 voksne medlemmer.

 

Vores formål er, at være en ambitiøs, kulturel institution, som producerer velspillede og medrivende forestillinger, sådan at såvel publikum som medvirkende får en god teater oplevelse.

 

Vores teatersal har plads til 56 publikummer. Foruden teatersalen råder støbeskeen over sminkerum, værksted, lyd-/lysrum med moderne udstyr, stort kostume-/rekvisitloft samt køkken og  en hyggelig café, hvor publikum kan nyde en drink eller kaffe og kage før forestillingen eller i pausen.

 

Vi laver 2 forestillinger om året - forår/efterår og spiller alle slags teater, lige fra drama til farce. Så der skulle være noget for enhver smag.

 

Som medlem i støbeskeen bliver du en del af et fællesskab, hvor alles indsats er vigtig, og man skal kunne stole på, at man løser den opgave, man har ansvar for. Til gengæld er vi fælles om alle de “kedelige” opgaver som rengøring, oprydning og istandsættelse.

 

Der er brug for mange hænder, da der er mange alsidige opgaver i forbindelse med en forestilling. Først skal der jo være en entusiastisk instruktør. Så kommer skuespillerne. Dernæst skal der  være nogen til at bygge og male scene, sætte lyd/lys, finde rekvisitter, skaffe tøj eller sy/rette til. En sufflør - spillernes redningsmand under forestillingerne og så skal der selvfølgelig sælges kaffe m.m. til publikum. Ingen kan undværes og vi gør det alle, fordi vi kan lide fællesskabet og glæden ved at fremstille noget sammen.

Sidst ændret:

torsdag, 14. juli, 2022 - 14:12