Skip til hoved indholdet

Mad og liv

Halsnæs byder på masser af tilbagevendende begivenheder og ikke mindst fremragende madoplevelser. Der er rig mulighed for at få serveret god frisk fisk fra egne havne, og prisvindende burgere samt kvalitetsrige råvare. Om du er til specielle events eller festfyldte festivaller i enten dagligdagen eller til ferien, så finder du dem her på Oplev Halsnæs. Mangler du at få din begivenhed eller madoplevelse eller marked i guiden, så skriv til oplev@halsnaes.dk

 

Festivaller

Hen over sommerperioden er Halsnæs fyldt med festivaller af forskellige arter. Du kan eksempelvis opleve den berømte sandskulpturfestival i Hundested, hvor kunstnerne laver de mest betagende skulturer ud af sand.

Festivallerne er et besøg værd for alle, og du kan se dem alle lige her.

 

Mad og markeder

Halsnæs er også rig på de mere intime, men populære mad oplevelser. Du kan eksempelvis slendre gennem Torup Markedet eller alle de fine gårdbutikker, som Halsnæs boomer af. Derudover kan man gøre en god handel og et godt scoop på alle loppemarkederne og loppehallerne. 

Vi har samlet listen til den gode mad- og markedsoplevelse her.

 

Overnatning

Efter en god spiseoplevelse eller en tur på Sandskulturfestivallen eller en af de mange andre oplevelser i Halsnæs, har du selvfølgelig mulighed for at overnatte her. 

Her finder du et udplug af de unikke og lækre overnatningsmuligheder

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her