Skip til hoved indholdet

Andre spillesteder

Andre spillesteder

Mejeriet i Torup

 

Er du til intime og anderledes koncertoplevelser, så hold øje med Mejeriet i Torup. Her kan du fx opleve jazzmusikere som Carsten Dahl og Katrine Madsen helt tæt på, da det er et ganske lille sted. Mejeriet byder desuden på udstillinger og foredrag. Følg med på deres Facebookside.

 

Elværket 3300

 

Det gamle Elværk i Frederiksværk blev i 2016 overtaget af radioværten Alex Nyborg Madsen, som har opbygget en intim scene til folkemusik og americana. Her kan man opleve bl.a. imponerende dygtige singer-songwritere, når de slår vejen forbi - direkte fra Nashville. Oftest kan man nyde et lækkert måltid i forbindelse med koncerten, så der er lagt op til luksus-musikalske intim oplevelser i de bedste rammer. Læs mere på Facebooksiden.

 

Karl-e Kulturcafé

Nørregade fik i 2016 et nyt kulturcentrum i form af kulturcaféen Karl-e. Her er der højt til loftet, hjerterum og husrum til frivillige, alskens arrangementer og lækkersultne cafégæster. Alle arrangementerne arrangeres af frivillige, og du kan opleve et væld af musikalske genrer som fx gospel, covermusik, blues, soul og folk. Arrangementerne spænder fra festlig dansemusik på weekendaftener til musikalsk søndagsbrunch eller kagebord. I hverdagene fyldes den gamle hvidevarebutik med kor, strikkeklub, skak-undervisning, brætspilsaften og meget andet. Ofte kan du få et måltid god og billig mad før koncerten. Læs om de mange begivenheder på deres Facebookside.

 

Kanalscenen

 

Om sommeren byder Kanalscenen i Frederiksværk på musikalske arrangementer under åben himmel - ved torvet lige i hjertet af Frederiksværk. For eksempel lægger Kanalscenen brædder til et musikprogram i forbindelse med kunstfestivalen Outstanding. Kanalscenen har ikke sit eget program, så hold øje med, hvad der sker på Outstandings Facebookside eller drys forbi i løbet af sommeren og se, hvad der sker.

 

Le Papillon

 

Af og til forvandler restauranten Le Papillon i Liseleje sig til en sydende jazzklub. Har du spørgsmål kan der ringes til dem på tlf. 47 74 61 97 for at høre, hvornår der er musik næste gang. Restauranten ligger Liselejevej 64, Liseleje. Se Papillons Facebookside.

 

 

Sidst ændret:

onsdag, 06. oktober, 2021 - 11:02