Biografer i Halsnæs

Hundested Kino

Vi kan bryste os af hele to biografer i Halsnæs. En i Hundested og en i Frederiksværk.

Hundested Kino: 
I 2017 genåbnede en flok lokale ildsjæle Hundested Kino som biograf og spillested. Her kan du opleve film, musik og masser af fællesskab.
Den foreningsdrevne Hundested Kino er både biograf, spillested og kulturhus med et bredt program.

Der har eksisteret en biograf i Hundested siden begyndelsen af 1930’erne, hvor den første åbnede i Nørregade 94. Kino hed den slet og ret. Hér lå den frem til 1943, hvor Kino flyttede lidt sydpå til en større bygning i Søndergade 122. Desværre skulle bygningen i Søndergade rives ned i 1976, og Kino måtte endnu en gang flytte. Denne gang rykkede den tættere på byen til adressen Strandvejen 47 – et tidligere slagtehus. Biografen var i drift frem til oktober 2011, hvor den lukkede. Bygningen stod herefter ubenyttet indtil 2017, hvor en flok lokale biografentusiaster tog initiativ til at stifte en forening. Foreningen arbejder på at istandsætte og drive biografen, så Hundested atter kan have en levende biograf. Udover at vise film, holdes der også jævnligt koncerter i den hyggelige, lille biografsal. 

Læs mere her.

Kosmorama:
Et besøg i Kosmorama betyder tidens hotteste film og store bløde biografstole, hvor du kan læne dig tilbage og lade dig suge ind i filmens univers med super lyd i ørerne. Biografen har en hyggelig lille foyer, hvor du kan tanke op med popcorn, flere slags kaffe og bland-selv-slik inden filmen. Biografen har plads til 100 gæster.
Kosmorama har noget for enhver smag på programmet – der er masser af familiefilm og film for børn, men også store dramaer og action.

Biografen er ombygget og restaureret i 2015, så den nu byder på en topmoderne biografoplevelse. Udover nye sæder og forbedret lyd er Kosmorama nu handicapvenlig med elevator, handicaptoilet og plateau til kørestole i biografsalen. Kosmorama har også børnefilmklubben Kanonkuglerne for de 7-11 årige, hvor der vises film henover efteråret og vinteren.

Læs mere her.